KEJOHANAN INTERSTATE DI PAHANG

Ok, kisah interstate pulop pada tanggal 26 November 2016, interstate ni kiro antara negeri, kiro the best from negeri bertanding seluruh Malaysia, pah guano ambo terpilih? agok2 layok ko? ambo oghe suruh main ambo main, ambo nok jual diri offer main macam dop doh, ghasonya ambo tok kuat sangat berbanding dengan hok lain, malangnya ramai jugak pemain kelantan hok gagoh perkasa lain main untuk negeri lain, tapi takpolah, mungkin dapat bayaran lebih tinggi, itu hak masing-masing, main kelantan gak, buleh baju selai pun takpo doh, cumo tu lah, kalu ada sifat "kekelantanable" gak, pakat2 main untuk kelate la hok mano gagoh2 tu..bilo lagi nok berjasa untuk negeri sendiri, negeri hok kito kecik2 dulu samo2 naik, samo2 berlawan antara sekoloh, berguru dengan guru-guru hebat yang samo..tu jah ambo buleh pesan, ambo pun die-hard doh nge kelantan ni muga ambo ingat lagi saat2 manis main MSSK, cikgu dan arwah cikgu2 duk ngajar..gitulah..ok..so apo sudohnya interstate ni? ambo dei main 2 hari jah, sempatlah main 4 game, 2 menang 2 kaloh secaro peribadi..ok..biar blog jadi saksi, pada hari interstate jugok, kereto presiden (juga pengurus kami) rosak, jadi sebagai ganti, ambo la ganti dio terimo cenderahati dari Tunku Mahkota Pahang...siap gi beli kasut baru (thanks ariez hok pilih kasut gagoh, tajam di depan sepak kucing pun buluh mapuh)...ambo tepek gambar2 lah senei buat kenangan..cerito pun letih doh.

Menjunjung kasih Tuanku

Kesemua wakil persatuan catur negeri

Sesi berkenalan dengan pasukan Kelantan dan Pahang

My TeamMate
Pres tok dei paka baju seragam, terus mari ke dewan, baju ado kat bilik

Ambik aura CM Kamal Abdullah
Ni gambar kasut hok ariez pilih..gilo molek..rare!



Comments

Popular posts from this blog

SET KAYU GOLF UNTUK DIJUAL

Taulani Tukiran Johan First Sunday Febuari 2013

Kenangan MAKSAK 2017 bersama pasukan Johor