Posts

Showing posts from October, 2016

Lepa ambik balik di MASUM unisza 2016..

Image
Ok..lepa ambik balik (throwback la tu..jange duk wat pelik gak)...MASUM kali ni berlangsung di unisza gganu, kali ni team UTM hantar lelaki sahaja..pompuan habis cari doh, tapi ghama hok ada hal especially musim cuti sem ado hok bertune, ado melancong, ado hok jadi pengapit (bekali lah)...ambo ni bidang terjun je jadi jurulatih..nok melatih pun player2 lagi biso dari jurulatih..kiro gi sajo make angin sambil komen2 sikit la..prepare line hok mano patut...

Malas lah nok cerito panje2..kito letak gambar2 kenangan sajo supaya lekat dale memori..secara keseluruhan banyak pemain2 peningkat mutu permainannya, paling best penonton tak bosan la sangat bila buleh tengok game secaro dekat..semuanya berjalan dengan lancar..tabik spring pada team UTM yang telah berjuang habis habisan..kalah menang tu adat lah..ok ok..belanja gambar dulu..

Ok cukup doh tu..gambar2 lain bubuh dale fb doh..tatkalo anok2 buah tengoh berentap, tokkei la nok tunggu 3 jam situ, dei la jugok gi minum air dengan jurulatih…

Ariez Azman The Empty Bench is a second GRAND MASTER in Kelantan and Malaysia!!

Image
Tajuk jah kencek omputeh, tapi isi kito bui bahaso mudoh paham..tahniah pada ariez sebab jadi AGM kedua selepas Nik Ahmad Farouqi...bukan senang nok jadi AGM ni, keno main game online sapa biso...pah adik kakok setara mana puok2 kita? harap lepas ni makin ramai la kita lahirkan pemain2 berkaliber di Malaysia..

Nota : Gambar muka dan anak panah adalah saya paste sendiri..jangan duk samei pulop..sajo nok suruh napok gagoh...actually bab2 gambar ni Federation Malaysia keno ambik peka kebajikan pemain..takkan lah nak letak gambar pun susah..negara lain buleh..
Syabas anak muda..ini keli lah!

Post tertunggak..2016 tok tulis gapo satu lagi..namo blog pun "ambo update ikut mood"

Image
Assalamualaikum belako..

Rindu ko blog naserov ko? hahaha, mapuh tok rindu pun, blog mengarut serupo ni ala2 sampah ditepi jalan, dipungut berapa kali sajo seminggu...

Pah lagu mano ni...ok..kawe try update la..tapi baru nok ingat2 gapo rangkuman 2016 ni hok ambo tok update..update pasal aktiviti ambo jah..aktiviti org lain malas nok ccaro la, bak kato pepatoh, jange jago tepi kain ore, mano sedap.. :

1. SUKUM
2. MAKSAK
3. MASUM
4. Ketereh Open
5. Astro Merdeka
6. Hari Sukan Negara
7. Lepok kedai kopi main chess
8. dan lain-lain dulu............................

...................bersambung ikut mood..ambo bubuh dulu random pictures di sini..nanti kawe update la...tok update pun takpo doh mugo rangkuman untuk setahun terus..haha

Mene pingat emas acara blitz SUKUM 2016..tok sio2 buat barbat blitz di stadium kelate!
Diberi pelue utk jadi coach paralimpiad skuad johor..actually player pandai2 doh..tulong sikit2 jah..ambo tok hebat mano..
Gapo gak kelih2...SUKUM 2016 di USIM
Gagoh ko dop …