Posts

Showing posts from August, 2011

SAK GOBAR...blog ni tok mapuh lagi

Ado wei..cuma tak update sangat...nok bbabak lebih2 bule posa...biskut rayo pun tok bayar lagi ni...

MALAYSIAN CHESS FESTIVAL 2011

Nice job to see GilaChess update the DATMO 2011...keep up good work:

http://datmo2011.blogspot.com/

Enjoy the show......all the best to Malaysian Player

Missing But Action

Image
Looking for owner of these blog...apa sudah jadi...tak barbat ko....ko koho sibuk bisnes kopi nge tikar pulop.....harap2 owner blog ini akan terus update blog, sebab kalau ikut teori orang2 lama, kalau tak update 3 bulan, blog kena BAN....Tapi ambo tok sapa hati nok BAN...hahahaha...

Otai Cendol Opening

Image
Kepada Halim Shuhaimi, demo meme terlambat sebab baru join tahun ni, tahun lepas rupanya Abg Usop kito dah main la cendol opening....cumo tahun ni jer betul2 cendol..sebab tu tahun lepas nampak lebih suram sebab bukaan baru ni tak menjadi.....

(kepada member2 yang tak paham, tak perlu pahamkan lah...hanya team johor jer faham apa itu cendol opening......hahaha...sorry takdok kijo...sekadar gurauan sahaja...)...gyoyat doh ke' buke blog catur.....