Posts

Showing posts from October, 2010

KAMALUDDIN YUSOF JOHAN TERBUKA GIANT KULAI 2010

Image
Hari ni, denge semangat kemenangan red warriors pado malam sebelumnyo, ambo gi main chess di Giant Kulai Utamo...bermain dengan 7 pusingan, ambo berjayo mengutip 5 mata untuk menduduki tanggo ke-4....Strategi ambo tidok memakai baju passpawn hok napoknyo banyok sekong dari bertuoh menjadi, kerano paling utamo buleh menang dengan tokeh baju passpawn sendiri...

Berikut adaloh gambar-gambar pemenang-pemenang kategori terbuko, kategori lain ambo mitok maaf, kalu bubuh gambar pun ambo tok berapo nok kenal jugok....

Johan - Kamaluddin Yusof

Naib Johan - Mohd Syakir Shazmeer Azhar

Ketiga - Herman Rahman

Keempat - Ambo Naserov

Kelima - T. Mandar

Keenam - Leong Mun Wan (tokeh passpawn t-shirt)

Ketujuh - Haizal Jamaludin

Kelapan - Mohd Hasnul

Kesembilan - Yusof Yasnain

Kesepuluh - Ng Say Long

Dikhabarkan juga salah seorang peserta favourite kejohanan ini telah menarik diri akibat kecederaan dalaman..beliau yang juga merupakan coach kepada Jagathees @ Jag (lepas ni mungkin Jag pula akan jadi coachnya...) …

ambo ado..

set2 bigots tok sedap duduk ambo tok berbarbats...rileks..esok ambo barbats kat Kulai..

Lamo tok update ni..

Image
Lamo tok update...ambo duk gilo main badminton pulok...mungkin tempias maso ambo ambik gambar dengan Dato' Chong Wei kot...jadi kalu nok suruh gilo minat catur keno ambik gambar dengan IM Mas Hafizul kot....ambik gambar dengan Wan Mayday, Badbishop napok tok kelah mano (haha, jange maroh wei..keno ambik dato' dulu)...

Everything About Chess..

Image
belakang


depan

Satu buku yang sangat bagus untuk new coach/cikgu2 sekolah atau bagi ibubapa yang nak ajar anak main chess..semuanya ada..everything you need to know about chess..

Ini buku baru dan tidak berconteng apa2 dengan pen, cuma nampak sedikit kekuningan dan berdebu kerana disimpan dalam almari..tapi condition is very good.

Harga - RM50 + free postage...

Lelong lagi-Beautiful Wooden Chess Set

Image
yang nampak kekelabuan tu debu...nanti lap cantik la no...hehe

macam drawer tempat simpan buah dia


ni lah dia kalau sapa2 berminat...memang terserlah dalam kabinet kayu..

Mau lelong lagi...set kayu dan magnetic!...sesuai untuk di display dalam kabinet..I have display it and very nice. tapi saya sudah ada set baru, jadi set yang ini (lama) mau dilelong...(alamak macam indon pulak nadanya)

very good condition and USED condition not new..

picture tell more...

diameter is 28 cm.

SOLD SOLD SOLD SOLD SOLD

HARGA - RM100 + POSTAGE RM10...KALAU PICKUP FREE POSTAGE LER...!!!