Posts

Showing posts from January, 2013

Brand new dgt Digital Chess Clock for sale

Image
Brand new and sealed from manufacturer DGT North American digital chess clock for sale..contact me at 0197013268..nasero

Chess magazine for sale...

Image
12 Magazine CHESS + 7 CHESSMOVE Newsletter....Tahun 2003 ada, 2006 ada...takde yang latest..ni tahun 2003 - 2007.....campur-campur....keadaan adalah baik seperti dalam gambar.

Sapa nak boleh bayar kepada saya RM200 cash and carry and add extra postage kalau nak minta dipos (RM20 - guna CityLink Express)...

* tengah recycle almari buku..so nak let go mana2 yang dirasakan dah tak dipakai..nak bagi free masa beli dulu sangat mahal...biar padan lah nak bagi free pun....hehehe 



2013...Apo yang menarik nok ambo ceghito...

Image
Apo khabar semuo...sihat belako ko? Tahun ni gapo azam demo belako...azam catur lah...ado hok ambo dengar nok kurang kan main catur, ado hok semangat nok naikkan rating, ado hok nok main catur tiap-tiap bule...Azam ambo mudoh jah, kurangkan gossip dan kontroversi tahun ni....hehe

Gapo2 pun azam kito, tetapkan KPI masing-masing...mainan catur ni unik dan indah...bagus untuk minda, jumpa saing2 dalam pelbagai peringkat umur, hok besar, hok kecik buleh saing belako...tu unik nyo...

Hujung tahun 2012, ambo sempatlah main kejohanan catur UTM Fide Rated...tapi kerompes la...kuat2 belako puok2 ni...sapa ado hok nok menang sebutir game pun payoh...ado hok draw belako pun ado...tok kuat tok debek la kalu draw belako gak...Johan siri pertama ni jatuh kepada Leong Mun Wan...kuat ni...make pun kuat ambo tengok....Tahniah Leong...

Ok stop dulu..kejap jah ni, tok se wi napok blog jjadi tukun tiruan...lamo sangat tok update..

Leong Mun Wan menerima hadiah berupa piala dan wang tunai.
Kalu sapo2 nok k…