Posts

Showing posts from May, 2011

Tahniah MCF!

Tahniah MCF kerana menganjurkan pemilihan bagi mewakili Malaysia ke Sukan Sea. Now we can see dengan pemilihan yang telus sebegini, mereka yang muda seperti Sumant mampu berada di kedudukan terbaik walaupun dicabar oleh IM dan mereka yang rating lebih tinggi.

So who ever selected, they are deserved! Good luck! bukan main ambik ajer sebelum ni berdasarkan kepada "sapa ada duit"....do something...

COLLECTABLE WOODEN CHESS SET...

Image
REPOST...3 BULAN LEBIH TUNGGU KAWAN BAIK NAK BAYAR TAK BAYAR...JADI AMBO OPEN SALE SEKALI LAGI...

NO MORE BOOKING, BAYAR, KITA KIRA SELALUH HOK MILIK DEMO!

Apa lagi nak saya kata...ini memang siapa2 pengumpul barang cantik dan minat pula chess, sudah tentu teruja...set seperti ini bukan untuk dimainkan, tapi untuk di displaykan di ruang kabinet rumah anda...set kayu seperti ini sudah tentu cantik buatannya dan harga di pasaran adalah sangat tinggi...

Sebenarnya ambo bukan nok jual, tetapi jika ada rakan2 catur yang lebih berminat untuk menyimpannya, ambo nak let go sahaja dengan harga RM200 (FREE POSTAGE COST)....harga sebenar jangan di tanya kerana ambo bui terlalu murah dari harga asal!!! ambo bagi peluang kerana ambo takdok ruang kat rumah ambo nok display ini..daripada berabuk dan terbiar, may be someone boleh manfaatkannya..tapi jange mitok free lah...toke lembu pun bankrap! Ditengah2 tu adalah comparison sizenya dengan size tournament chess, so ia memang besar!! dan dia juga foldin…

Cuti-cuti Malaysia

Image
Sajo-sajo jah ni, tok se wi blog ni mapuh atas permintaan geng2 barbats...