Posts

Showing posts from November, 2016

KEJOHANAN INTERSTATE DI PAHANG

Image
Ok, kisah interstate pulop pada tanggal 26 November 2016, interstate ni kiro antara negeri, kiro the best from negeri bertanding seluruh Malaysia, pah guano ambo terpilih? agok2 layok ko? ambo oghe suruh main ambo main, ambo nok jual diri offer main macam dop doh, ghasonya ambo tok kuat sangat berbanding dengan hok lain, malangnya ramai jugak pemain kelantan hok gagoh perkasa lain main untuk negeri lain, tapi takpolah, mungkin dapat bayaran lebih tinggi, itu hak masing-masing, main kelantan gak, buleh baju selai pun takpo doh, cumo tu lah, kalu ada sifat "kekelantanable" gak, pakat2 main untuk kelate la hok mano gagoh2 tu..bilo lagi nok berjasa untuk negeri sendiri, negeri hok kito kecik2 dulu samo2 naik, samo2 berlawan antara sekoloh, berguru dengan guru-guru hebat yang samo..tu jah ambo buleh pesan, ambo pun die-hard doh nge kelantan ni muga ambo ingat lagi saat2 manis main MSSK, cikgu dan arwah cikgu2 duk ngajar..gitulah..ok..so apo sudohnya interstate ni? ambo dei main 2…