Lepa ambik balik di MASUM unisza 2016..

Ok..lepa ambik balik (throwback la tu..jange duk wat pelik gak)...MASUM kali ni berlangsung di unisza gganu, kali ni team UTM hantar lelaki sahaja..pompuan habis cari doh, tapi ghama hok ada hal especially musim cuti sem ado hok bertune, ado melancong, ado hok jadi pengapit (bekali lah)...ambo ni bidang terjun je jadi jurulatih..nok melatih pun player2 lagi biso dari jurulatih..kiro gi sajo make angin sambil komen2 sikit la..prepare line hok mano patut...

Salam ukhuwah dulu dari team UTM..
Malas lah nok cerito panje2..kito letak gambar2 kenangan sajo supaya lekat dale memori..secara keseluruhan banyak pemain2 peningkat mutu permainannya, paling best penonton tak bosan la sangat bila buleh tengok game secaro dekat..semuanya berjalan dengan lancar..tabik spring pada team UTM yang telah berjuang habis habisan..kalah menang tu adat lah..ok ok..belanja gambar dulu..

Chin vs Amin (UKM)
Ilyas vs Nabil...draw
Sekali sekalo naik tengok set ttino main
Soaring upwards stylo
Ok cukup doh tu..gambar2 lain bubuh dale fb doh..tatkalo anok2 buah tengoh berentap, tokkei la nok tunggu 3 jam situ, dei la jugok gi minum air dengan jurulatih UMK, Ariez sambil tolok sepape duo..berpapan2 ghaso...pah tu gi round UMT kejap, mugo daghat tu gak tok rajin mari UMT dan unisza, tapi lalu sokmo kelik kelate, singgoh jah dopnyo..




sepanjang masum, adolah geng2 catur gganu mari nnawat, antaronya hafez hilmi dan hashim..antaronya ni, jange barbat sudoh la, sebab ghama lagi, cumo antaronyaaaaaaaa..



Pah selepas 5 hari...habislah masum...ambo kebetule nok kelik kelate nnupeilah Ariez nge Azlin, sebelum kelik, beraso nok g alik pantai kejap makei ccolek..pah tu terlintas ado saing kata gi warung poknong..sekali tengok takdok orei..pah duduk tunggu order tok sapa2..ruponya 3.30 baru bukok, kitonyo sapa kul 3..duduk jer lah situ..pah tibo2 pakat tengok ore ambik nombor..fuhh gagoh molek warung pok nong siap nombor giliran serupo bank..ambiklah kito...tibo2 marilah pulok sore pokcik ni tanyo "ike2 tok masok lagi ko?"...kkejut jugok..duk smeta dio pun berlalu begitu sajo...ni lah beberapa keping gambar di warung pok nong...


pulut sutong dengan manggo pulut sedak
mokcik ni kato setaro ni tok ghama, sekalo ghama lagi

caro guting sutong
oklah..habis lah episode kenangan di masum 2016..banyok memori sebenarnya tapi gak nok cerito belako sini meme tok dei la...hingga ketemu lagi next masum (kalu ambo buleh jadi coach lagi la..hehe)

Azlin and Chin
Azlin and Ali Chor.
Doh bakpo gambar azlin sajo ni?...nantikan episod seterusnyo.....wok yoh!

Comments

Popular posts from this blog

SET KAYU GOLF UNTUK DIJUAL

Taulani Tukiran Johan First Sunday Febuari 2013

Kenangan MAKSAK 2017 bersama pasukan Johor