Monday, February 4, 2013

Taulani Tukiran Johan First Sunday Febuari 2013

Taulani sekali lagi membuktikan beliau ni meme oghe kuat kat first sunday, ambo tok ingat doh beghapo kali dio mene first sunday ni, tapi dio meme regular player hok join sokmo.. Tahniah...keputuse penuh boleh lah melayari website ni : KECAS-UTM....


Pah mano ambo pada masa First Sunday ni...ambo baru jah kelik dari Universiti Teknologi Petronas, ambo join seminar arbiter kebangsaan...ambo nok mendalami ilmu catur lagi terutama dari segi undang-undang dan menguruskan kejohanan...ghaso nok main chess pun tuo doh...nok alih kok lain pulok..kot2 buleh bantu lagi ngajar anok-anok...tapi hok peting banyok jugok belajar benda baru...ambo nok abadikan gambar kenangan bersama-sama semua peserta dengan tenaga pengajar terkenal, IA KK Chan dan IA Peter Long. Ghasonyo pelue belajar ngan IA ni jare2 sekali mari....kredit jugok dekat PCNK (Persatuan Catur Negeri Kelantan) kerana bagi subsidi yuran sebanyak RM80...lepah la tido hotel semalame...


Ok..my next chess aktiviti adalah di Kelantan Open 2013..meme plan nok kelik kapong cuti CNY...tok tahulah de ko dok nok main ni, Jumaat anok sekoloh sapa pete...kalu tok de gak gi kelih sajo bekalih..or tido dumoh je lah...


1 comment:

  1. Salam Tuan,
    Peluang belajar dgn 2 IA jarang sekali berlaku, bukan sahaja di Malaysia tetapi di luar negara juga.
    PS1: Paparkanlah Sijil yang diterima.Boleh orang tahu macam mana rupanya!
    PS2: Mohon Kebenaran gunakan gambar utk Jurnal Blog saya.

    Wasalam.
    AHM

    ReplyDelete

Demo mungkin minat jugok...

Related Posts with Thumbnails