Round 9...Another draw for me

Round 9, ambo draw lagi...lawan Ilhamuddin..memang tak jangka langsung la buleh draw sebab sapo tok kenal dengan Ilhamuddin ni.....suatu ketika ghama ore royat buah ambo mene atah darat, tapi ambo lupo ambo main catur ni buke atah darat jah, dale air pun buleh dale kapal, atah udara pun buleh dale kapal terbang...duk mano la score sheet ambo ni...ambo cubo nok fork dari BLOG RASMI ni tapi tengok2 round 8 jugak, walaupun round 9 kat label dio..tokde nok update bekalih...nantii ambo try carilah..sokmo scoresheet ni kelik2 ghabo2 dale seluar lepas masuk mesin basuh soyok ghabok doh....

Tapi takpolah...seri tetap serilah.....hok penting ambo dapat perkhabaran dari saing ambo dapat menang dengan bekas pemain Malaysia...tahniah la pado dio, jaghe2 sekali buleh pelue gini....ambo letok game dio disini untuk diabadikan dalam blog ambo....kemah keming sendat molek seluar jin ketat rock.....

"Gapo tengok2..."



Oklah..cukuplah tuh barbat asian amateur....basi molek doh..semuonyo tinggal kenangan dan sudah berlalu...

Tapi lepas ambo publish game ni ada org bagitau saya, "bakpo publish belako game demo, nanti semua orang tahu demo main gapo, next time orang buleh study game demo".....mmmm...ambo sediri tok pahe bakpo ambo nok takut org study game ambo...

Ambo niat ikhlas, publish game ni buke nok nunjuk dan besoho pun...doh namo pun blog ambo, ambo buleh publish suko hati ambo...sapo2 nok tengok, nok study game ambo, loh gi la, kurang2 kalu sapo tengok game ni, dio ingat, pah maso main tournament dio ambil iktibar dari move2 blog ni....kiro free2 la kito doh beri manfaat kat orang....tok rugi sikit habuk pun ambo...anggaplah io sebagai ilmu jugak...bakpo nok kedekut ilmu gak......kaloh mene tu adat la...

"The Kelantan Red Knights @ Asian Amateur 2011"
Dari kiri : Norazlin, IM Mas, Ariez, Azizi, Marzuki, Naserov, Banner, Ab Haq, Mayday, Bustaman a.k.a Abe Mei, Ezmi a.k.a Hero Sifu dan piano hotel

Buat saing2 dan sohabat dimana juo berada yang ada ditempat kejadian hok kenal ambo, sedikit sebanyok ambo enjoy dan terhibur main disini....walaupun ambo main untuk kelate, tapi bendera tetap bendera Malaysia...hok tu paling susah nok lupo...minta maaf kalu salah silap....baso dio doh nyo ado lah gurau bewok sekali sekalo de maghi bbobok gak..hok penting definisi "barbat" itu diselami........pakat2 praktis dan keep praktis la, jange cepat mudoh putuh aso...kalu nok tengok anok2 mudo kelate naik mace dulu2, kito hok senior2 ni keno tunjuk contoh la......

Comments

Popular posts from this blog

SET KAYU GOLF UNTUK DIJUAL

KEM MALAYSIA #KITA JUARA 2017