ROUND 5 AND 6...bernafas kembali.....

Round 5 dan Round 6 bernafas semula...selepas dicheckmate dengan mudoh oleh adik wong yin loong, ambo lebih berhati2 kali ini...buke ggapo, kaloh tu biasa jah, cumo tok se la 15 minit habis game pah tu nok nunggu saing2 habis buke main lambat belako....

Round 5 lawe set UAE...gedebar ghaik jugok sebab jjupo nge org luar Malaysia, tamboh pulok ambo duk kelih coach budok ni duk berdepek sokmo...ghimas ghaso nok mmain..

pembetulan....ambo main putih...silap tulis alik atah tu...malah doh ehh nok bbetul...tok soh duk comment lah...meme saloh, ambo main putih, bukan hite...


Round 6, lawe dengan Alfred, player Malaysia jugak...layan ajer....




Pada hari yang samo, saing ambo bermain dengan penuh bergayo...pada awal perlawanan, ambo lihat takdok apa2 berlaku...

Tetapi selepas sejam perlawanan, ambo lihat beliau sudoh dengan penutup hidung...ditanya mengapa beliau bertopeng, beliau menjawab, "bla bla bla"...ambo hanyo mampu tersenyum..yang pasti beliau menang dengan bergayo....last sekali dio duo nih jugok masuk dale TV3..mace kamcing pulok.............

Malenyo, kami make2 di chowkit sambil tawa mengilai...ni lah kelebihan mmain catur...kami tok berjanji dengan set2 IPTA ni, tapi bila selisih buleh pulok make semejo...sambil mereka mendengar khidmat kaunseling dari saing ambo hok paling kuat sekali de dio suko...



Balik dari make, tengok pairing...mmmm...keno lawe gu sediri esok...serba saloh pun ado, tapi sebab baru pusingan 7 dan semua masih berpeluang, kami fight jugak lah...lagipun ambo pernah kaloh nge saing ambo ni...kecut jugok....bak kato saing ambo sore lagi.........alahaiiiiiiiiii...............


Comments

Popular posts from this blog

SET KAYU GOLF UNTUK DIJUAL

KEM MALAYSIA #KITA JUARA 2017