Rungutan oh rungutan

Banyok ambo terima email..ambo pun tak tahu kenapa email ambo di cari..may be ambo doh provide email kat blog ambo dan selaku AJK penaja PCNK...

Jadi ambo share sahaja la..

Kontroversi bermula apabila cara kelayakan peserta Kelantan Closed ditentukan. Ada yang tak puas hati apabila pemilihan peserta ditentukan apabila ibubapa/moyang/datuk berasal dari kelantan tetapi sudah lama menetap diluar...mmm..tapi bagi ambo, setakat ibubapa rasanya boleh terima lagi tetapi kalau datuk/nenek/moyang tu tak patutlah.

Dan ada yang merungut kenapa tak closed sahaja kepada:

1) Anak jati kelantan (simple adalah No I/C: 03)
2) Mereka yang menetap di kelantan (samada bersekolah atau bekerja)

Ambo pun setuju jugok..tapi apo2 pun rungutan ini may be boleh diperbaiki di masa hadapan. Ada juga suara2 sumbang (ni ambo tok tipu ni), selagi ada jerung2, susah ikan bilis nak naik, so baik tak payah main terus. Lagi satu ada yang tak puas hati bila kejohanan diadakan dua hari.

Itu sahajalah info ambo buleh royat..ambo sharing jah ni...dekat shoutbox pun ado oghe bagi pendapat jugok tuh..takdo nok komen apa2...keputusan penganjur seharusnya muktamad.

Jawapan kepada rungutan:

Lawati Blog Catur Kelate...guna saluran yang betul...emailkan kepada mereka.

Comments

Popular posts from this blog

SET KAYU GOLF UNTUK DIJUAL

KEM MALAYSIA #KITA JUARA 2017