Lagi set catur cantik nak dijual

NI AMBO RE-POST SEMULA..ADO HOK NOK TAPI GAK KATO MAHAL...HOH SAPO NOK MARI AMBIK SEDIRI DENGAN HARGA RM 30 RIAL! AMBO SALE SAPA 80%...TAPI AMBIK SENDIRI..TOK LARAT NAK POS, TOO HEAVY!!!

Tak tahu nak describe macam mana...set ni adalah besar...kayu, buah-buahnya berat- iron/metal (besi), lepas tu padded kat bawah...diukir dalam bentuk2 kepahlawanan socrates...dibeli masa melawat di itali...

Set ini sudah digunakan dan bukan baru..guna disini bukan untuk bermain tetapi didisplay dalam kabinet dan disimpan dalam stor, so tak macam baru lah, tetapi condition amat baik...lihatlah gambar, tetapi oleh kerana ambo dah ado set baru yang lebih cantik bagi ambo rasakan ambo nok jual dan let go yang ni sebab takde ruang nak simpan...

Semuanya dalam keadaan baik, kecuali satu "pawn" hitam patah kepala (lihat gambar) tetapi telah silekatkan dengan superglue, namun tak sekemas asal...dan anda masih boleh gamkan sendiri atau ask someone to pateri...so I cannot ask more...lihat gambar...




ni kepala patah

satu petak lebih kurang 5.5 cm, kalau lapan petak...so boleh agaklah besarnya



remote astro sekadar perbandingan saiz

Comments

Popular posts from this blog

SET KAYU GOLF UNTUK DIJUAL

KEM MALAYSIA #KITA JUARA 2017