COLLECTABLE WOODEN CHESS SET...

REPOST...3 BULAN LEBIH TUNGGU KAWAN BAIK NAK BAYAR TAK BAYAR...JADI AMBO OPEN SALE SEKALI LAGI...

NO MORE BOOKING, BAYAR, KITA KIRA SELALUH HOK MILIK DEMO!

Apa lagi nak saya kata...ini memang siapa2 pengumpul barang cantik dan minat pula chess, sudah tentu teruja...set seperti ini bukan untuk dimainkan, tapi untuk di displaykan di ruang kabinet rumah anda...set kayu seperti ini sudah tentu cantik buatannya dan harga di pasaran adalah sangat tinggi...

Sebenarnya ambo bukan nok jual, tetapi jika ada rakan2 catur yang lebih berminat untuk menyimpannya, ambo nak let go sahaja dengan harga RM200 (FREE POSTAGE COST)....harga sebenar jangan di tanya kerana ambo bui terlalu murah dari harga asal!!! ambo bagi peluang kerana ambo takdok ruang kat rumah ambo nok display ini..daripada berabuk dan terbiar, may be someone boleh manfaatkannya..tapi jange mitok free lah...toke lembu pun bankrap! Ditengah2 tu adalah comparison sizenya dengan size tournament chess, so ia memang besar!! dan dia juga folding type,buoh2 buleh sipe dale tuh...






Comments

Popular posts from this blog

SET KAYU GOLF UNTUK DIJUAL

KEM MALAYSIA #KITA JUARA 2017