Habih doh....Kelate Close 2010....

Semale tamatlah sudoh kejohane duo haghi Kelate Close yg berlangsung di Dewan SMK Putera. Napoknyo ambo tok leh setaraf nge Nujum Pak Belale lagi sebab ambo 'tinggal Syed Azizi dale ramale kawe jadi juara...Mano tok tinggal ambo pun tok beghapo nok kenal sebelum ni...sini jah ambo kenal..habih nyo timbok pok2 hok kawe duk ramal..tapi dio deserve la..Tahniah...oghe dio cool jah, mene pun rileks, tok kecek besar, hok tu la kito nok....Keputuse penuh pakat2 tengok gambar bowoh ni la, ambo nok tulih panje2 pun tok cekak..sini pun ado..badbishop dan my chess life (jijo). gambar2 ni ambo edit doh..nok letok tiap2 gambar nati takut jadi album gambar pulok blog ni..doh la buke' blog catur...hok no 3 tu gambar lain sikit buke lah special edition, doh mugo ambo hok ambil gambar takdoklah gambar ambo...tok de nok bui camera kak oghe lain....pah gitu la deh..pakat2 tengok la gambar bowoh ni...ni jelah sempat ambo rakam..









Jadi habislah episod Kelate Closed 2010. Tahniah kepada pemenang terutama kepada 2 tempat pertama Syed ngan Nik sebab dapat fully sponsored ke National Closed 2010..Pemenang wanita pun bule cale-cale, tahniah jugak, dapat jugok sponsored demo2 ni...Dan semestinyo kepada penaja hok sudi buat Kelate closed...namo gapo doh ambo tok ingat hok dok bagi hadiah tu..tapi meme friendly...Gambar-gambar berikut pulok gambar2 sekitar dan suasana kejohanan..acu kelik molek gambar bowoh ni..samo tok seghupo..so, pakat tange2 duk tunjuk gapo pun tok tahu..ghupo2nyo gambar keduo terjawab, nok suruh pengajur hok kemah sekali bergambar sekali...sapo dio tu..tokke tok kenal kot..the only badbishop hok tok bad..



Lain-lain, gambar2 duk berentap je la bowoh ni...







Cukuplah dulu deh, gambar2 lain ambo sipe je la, nok bubuh semo gak tok tuleh blog setahun la pah ni...tapi paling kelah Kelate Close ni bilo ada penonton ala-ala Lin Dan lawe Chong Wei...gege ghiuh...bunyi visel, bunyi trompet, mace2...tapi konsesntrasi pemain tok pernah lumpuh..main denge happy jah, jadi persepsi main catur kena senyap rasanyo doh lapok..kalu ado penonton buleh wat gege sedak jugok..sebenarnyo sebelah dewe ado volleyball peringkat MSSK...ambo letok dua keping gambar sini buat peminat volleyball..



pen-off dulu..nok gi caghi budu kak koto baghu dulu.....ale-ale kelik kelate..

Comments

Popular posts from this blog

SET KAYU GOLF UNTUK DIJUAL

Taulani Tukiran Johan First Sunday Febuari 2013

Kenangan MAKSAK 2017 bersama pasukan Johor